Televizyon ekranlarında sinemaseverlerin beğenisine sunulan Ailecek Şaşkınız filminin detayları araştırılıyor. Ailecek Şaşkınız kaç yılında ne zaman çekildi, Ailecek Şaşkınız oyuncu kadrosu kimler var çekim yerleri neresi Ailecek Şaşkınız nerede çekildi, gişesi nedir? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Selçuk Aydemir’in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy paylaşıyor. TR 40 33 Productions tarafından çekilen film, sinemalarda gösterildiği süre boyunca 4.034.858 seyirci ve 44.688.478 TL hasılat rakamına ulaştı.

Aile şirketinde CEO görevinde bulunan, şımarık biri olan Ferhat ve en yakın arkadaşı, yardımcısı ve şirketin finans müdürü Gökhan ile birlikte şirket personeline zulmediyor. İki kafadar şirket çalışanlarına yemek dağıtma anlaşması için bir restorana gidiyor ve Ferhat restoran sahibinin kızı olan Elif’e aşık oluyor. Ancak Elif, Ferhat’ın bildiği kızlardan çıkmıyor. Ailecek Şaşkınız filmi kaç yılında çekildi, oyuncuları kim, nerede çekildi ve hasılat nedir sorularının yanıtları betexpres ortaya çıktı.

Ailecek Şaşkınız kaç yılında ne zaman çekildi?

Ailecek Şaşkınız filmi 2018 yılında çekildi. Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan film 2 Mart 2018 tarihinde vizyona girdi.

Ailecek Şaşkınız nerede çekildi çekim yerleri

Ailecek Şaşkınız filmi Bursa’nın Mudanya ve Nilüfer ilçelerinde çekildi. Filmin bazı sahnelerinin Yalova’da çekildiği betexpres giriş biliniyor. Filmin büyük bölümü Mudanya ilçesine bağlı Tirilye’de ve Nilüfer’de çekilmiştir.

Ailecek Şaşkınız oyuncu kadrosu

  • Ahmet Kural (Ferhat)
  • Murat Cemcir (Gökhan)
  • Saadet Işıl Aksoy (Elif)
  • Cengiz Bozkurt
  • Günay Karacaoğlu
  • Çağlar Ertuğrul

Ailecek Şaşkınız filmi oyuncuları arasında ayrıca Mustafa Alabora, Bihter Dinçel, Serhat Özcan, Nebil Sayın ve Güven Murat Akpınar yer alıyor.