TRT ekranlarında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reşat Strik (Reshad Strik) kimdir ve nerelidir? Sorusu sıkça soruluyor. Diriliş Ertuğrul’da da rol alan Ailenin Yeni Üyesi Reşat Strik’in kim olduğu ve nereli olduğu haberimizde yanıt buluyor.

RESHAD STRİK KİMDİR VE NERELİDİR?

1981 yılında Avustralya Canberra doğumlu Reshad Strik, Boşnak kökenli. Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimlerine katılarak bu alanda kendisini geliştirdi. Avustralya’da yayınlanan farklı yapımlarda rol alarak oyunculuk kariyerine başlayan Reshad Strik, buradan Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek “Tepenin Gözleri 2”de rol aldı. Daha sonra ünlü bir şarkıcının klibinde de oynayan Strik, Don't Look Up adlı sinema filminde başrol oynadı.

ailenin yeni üyesi reşat eşi sabina pitic nereli

AİLENİN YENİ ÜYESİ’NDE SUNUCULUK YAPIYOR

2010 yılında Bosna Hersek’e giden oyuncu Reshad Strik, burada da çeşitli sinema filmlerinde ve reklamlarda oynadı. Bosna Hersek’te evlenen Strik, 2013 yılında Türkiye’ye geldi. 1 yıl Türkçe dersleri alan dünyaca ünlü oyuncu, TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul ve Filinta dizilerinde oynadı. Reshad Strik yaşamını İstanbul’da sürdürüyor ve Ailenin Yeni Üyesi programında sunuculuk yapıyor.

ailenin yeni üyesi reşat aslen nereli hangi dili konuşuyor