TRT Belgesel kanalının çok izlenen programlarından olan Ailenin Yeni Üyesi belgeseli yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Belgeseli sunan ismin kim olduğunu merak eden izleyiciler, Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik nereli, Müslüman mı, dini nedir, eşi Sabina Pitic kimdir? Sorularının yanıtını araştırıyor. Dünyaca ünlü Spartakus dizisinde başrol teklifini reddetmesi ile gündeme gelen oyuncu Reşat Strik, bu konuda yaptığı açıklamada, dizinin deneme çekimlerinin ardından sözleşmeyi okuduğunu, çok fazla çıplaklık yer almasından dolayı ise başrol teklifini reddettiğini dile getirmişti. Avustralya’da doğup büyüyen, bir süre Bosna Hersek’te yaşayan ve daha sonra Türkiye’ye taşınan Reşat Strik, yıllar içinde Avustralya’da, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Bosna Hersek’te ve Türkiye’de birçok dizi ve sinema filminde rol aldı. Oyunculuk kariyerine Avustralya’da başlayan ve Blue Heelers (2005) ve HeadLand (2005) yapımlarında yer alan oyuncu, Avustralya ve Amerika’da izleyici ile buluşan Hills Have Eyes 2, Newcastle, The Wound, Spooner, Don't Look Up, 3 Apartments ve Stasis yapımlarında yer almıştır. Saraybosna’da da oyunculuk kariyerini sürdüren oyuncu, Türkiye’de Diriliş Ertuğrul ve Filinta yapımlarında yer almıştır. Dünyaca ünlü Dig dizisinde de oynayan Reşat Strik, TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programını hazırlayıp sunmaya devam ediyor.

Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik

Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik nereli?

22 Haziran 1981 tarihinde dünyaya gelen Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik Avustralyalıdır. Müslüman Boşnak bir baba ile Avustralyalı Katolik bir annenin dördüncü çocuğudur. Babası Bosna Hersek’lidir. Oyuncu, yapımcı ve sunucu olan Reşat Strik yaşamını İstanbul’un Üsküdar ilçesinde karısı ve çocukları ile birlikte sürdürmektedir.

Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik dini nedir, Müslüman mı?

TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programı sunucu Reşat Strik’in dini İslamdır ve ünlü oyuncu Müslüman’dır.

ailenin yeni üyesi reşat strik türkçe biliyor mu

Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik’in eşi Sabina Pitic kimdir?

Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik’in eşi Sabina Pitic 1985 Saraybosna doğumludur. 2 çocuğu vardır. Oyuncu Reşat Strik ile 2010 yılında Saraybosna’da evlenmiştir.

Ailenin Yeni Üyesi Reşat Strik ve eşi Sabina Pitic

şehirden uzakta sunucusu kıvanç kasabalı evli mi, nereli, eşi kim