Televizyon ekranlarının merakla beklenen yeni yapımlarından olan Akıncı dizisinin yayın detayları merak ediliyor. Akıncı dizisi hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Akıncı dizisi ne zaman başlıyor, saat kaçta? Akıncı dizisi nerede çekiliyor? Sorularının yanıtları aranıyor. Yeni yılın ilk dizisi olarak duyurusu yapılan Akıncı dizisi NTC Medya tarafından çekiliyor. Yapımcısı Mehmet Yiğit Alp olan dizinin yönetmen koltuğunda Veli Çelik oturuyor. Köklerini Osmanlı tarihinden alan şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesi ekranlara yansıyor.

Sıra dışı senaryosu, aksiyon dolu sahneleri ve dev oyuncu kadrosu ile Akıncı dizisi yılın en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Başrolde Şükrü Özyıldız’ın olduğu yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel ve Serhan Onat rol alıyor. Akıncı dizisinin yayın tarihi, yayınlandığı kanal, çekim yeri ve oyuncuları ile dizinin başlama saati ortaya çıktı.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

AKINCI DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Akıncı dizisi her hafta Cuma günü oynuyor. Dizinin tekrar bölümleri ise ATV ekranlarında farklı gün ve saatlerde dizi severler ile buluşuyor. Dizinin ilk bölümünde, suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul’da yapılacak silah teslimatını haber alacak ve müdahale etmeye çalışacak. Orhan ise Akıncı’ya bu operasyonda yardımcı olacak. 3 yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazetesi Nergis Emiroğlu da hem haberin hem de Akıncı’nın peşine düşecek.

AKINCI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Akıncı dizisi ilk bölümü ile 1 Ocak 2021 Cuma akşamı saat 20.00’de başlıyor. Dizinin ilk bölümünde Akıncı, bir yandan silah teslimatına engel olmaya çalışırken, diğer taraftan ülkede birçok yasadışı faaliyetin arkasında olan örgütün Türkiye bağlantılarını bulmaya çalışacak.

AKINCI DİZİSİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Akıncı dizisi ATV kanalında oynuyor. Dizinin ilk bölümünde, Akıncı’yı yakalamak ve adalete teslim etmek isteyen Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay’ın başına yeni bir iş açılacak. Komiser Cüneyt, bizzat akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul’a çağrılacak.

özge törer evli mi, sevgilisi kim, boyu kaç, burcu ne

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisi İstanbul’un Üsküdar ilçesi Kuzguncuk semtinde çekiliyor. Dizinin çekimleri için ayrıca İstanbul’un birçok tarihi semtinde çekim setleri kuruluyor. Diğer taraftan dizinin çekimleri için dizi-film sektöründe sık sık kullanılan platolarda da çekimler yapılıyor.

AKINCI DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

  • Şükrü Özyıldız (Akıncı)
  • Büşra Develi (Nergis)
  • Yıldıray Şahinler (Cevdet)
  • Tolga Tekin (Orhan)
  • Erkan Bektaş (Kemal)
  • Didem İnselel (Aylin)

hadise aslen nereli, gerçek yaşı, boyu kaç, burcu ne