Manken Alara Kaya yetenekleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Manken Alara Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında sorularının yanıtlarını araştıran hayranları için Alara Kaya’nın hayatı ve hakkında merak edilenler içeriğimizde yer alıyor. Mankenliğe küçük yaşlarda başlayan, kariyerinde her geçen gün daha geniş kitleler tarafından tanınan ve podyumların aranan isimlerinden biri haline gelen Alara Kaya’nın yetenekleri bununla sınırlı değil.

On parmağında on marifet yeteneklere sahip olan Alara Kaya, mankenliğinin yanı sıra oyunculuk, sunuculuk ve spikerlikte de iddiasını konuşturuyor. Sadece bir alana yoğunlaşmayan, birçok farklı kariyer seçeneğinde profesyonel olarak ilerleyen Alara Kaya, önümüzdeki dönemlerde de aranılan isimler arasında olacağa benziyor.

Alara Kaya yetenekleri ile dikkat çekiyor

İçinde bulunduğu sektörü iyi okuyan ve sektörde ilerlemek için neler yapması ve hangi alanlarda uzmanlaşması gerektiği bilen Alara Kaya, aldığı eğitimleri yeteneği ile birleştiriyor. Yerinde saymayan ve kendisini sürekli geliştiren Alara Kaya, moda, televizyon ve eğlence sektörünün vazgeçilmez isimleri arasında olmak için çabalıyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Kaya, paylaştığı fotoğrafları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Manken Alara Kaya kimdir nereli kaç yaşında

Manken Alara Kaya kimdir kaç yaşında?

Güzel manken Alara Kaya 20 Haziran 1991 yılında Almanya’nın Köln şehrinde doğmuştur. Alara Kaya 31 yaşındadır. Mankenlik / modellik kariyerine küçük yaşlarda başlayan Alara Kaya, Miss Turkey yarışmasına katılmış ve finalistler arasında yer almıştır. Boyu 1.71 olan Alara Kaya’nın kilosu ise 58’dir. Katıldığı birçok yarışmada önemli başarılar elde eden, sadece Türkiye ve Almanya değil, Avrupa ülkelerinden de iş teklifleri alan Alara Kaya, azimli yapısı ve sürekli kendisini geliştiren vizyonu ile kariyerini sürdürüyor.

Bir taraftan modellik, sunuculuk, spikerlik ve oyunculuk yaparken, diğer taraftan da eğitimine devam eden Alara Kaya, Internationale Business Management RFH Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü bitirmiştir. Fanatik Fenerbahçeli olan Alara Kaya, verdiği bir röportajda mesleğini çok sevdiğini, bu alanda kendisini geliştirebilmek için çok yoğun çalışmalar içinde bulunduğu söylemişti. Diğer taraftan ise farklı alanlara da ilgi duyduğunu ve birçok konuda kendisini yetiştirmeye karar verdiğini dile getiren Kaya, spikerlik, oyunculuk ve sunuculuğun bu alanlar içerisinde yer aldığını sözlerine eklemişti.

Manken Alara Kaya kimdir nereli kaç yaşında