Alev Alev dizisi son haftaların en çok konuşulan yapımlarından oldu. Alev Alev dizisinin yayın günü ve oynadığı kanal hakkında detayları merak eden izleyiciler, Alev Alev hangi gün oynuyor? Alev Alev yeni bölüm ne zaman başlıyor? Alev Alev hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularının yanıtını arıyor. Güçlü 3 kadının farklı hikayeler ile kesişen yaşamlarının anlatıldığı yapımda başrolleri Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü paylaşıyor. İlk bölümü ile izlenme rekorları kıran dizide ayrıca Cem Bender, Cihangir Ceyhan, Berkay Ateş ve Berker Güven ile birlikte sevilen oyuncu Zuhal Olcay da rol alıyor. Bir yangının değiştirdiği yaşamların anlatıldığı yapım kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışının ve gerçek aşkın öyküsünü paylaşıyor. Alev Alev dizisinin oynadığı günler, yayın günü detayları ve oynadığı kanal haberimizde yer buluyor.

ALEV ALEV HANGİ GÜN OYNUYOR?

Alev Alev dizisi her hafta Perşembe günü oynuyor. Hafta içinde farklı günlerde tekrar bölümleri yayınlanan yapımın yeni bölümleri Perşembe günleri izleyici ile buluşuyor.

ALEV ALEV YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Alev Alev dizisi yeni bölüm 12 Kasım 2020 Perşembe günü saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önce özet görüntüleri, daha sonra yeni bölümü ekranlara geliyor.

ALEV ALEV HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Alev Alev dizisi Show TV kanalında yayınlanıyor. Senaryosunu Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı ve uyarlama bir hikaye olan Alev Alev dizisinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor.