Alev Alev dizisi yayın detayları merak ediliyor. Alev Alev hangi gün oynuyor? Alev Alev hangi kanalda yayınlanıyor? Alev Alev dizisi yeni bölüm ne zaman başlıyor? Alev Alev saat kaçta başlıyor? Sorularının cevapları ortaya çıktı. Le Bazar de la Charité adlı Fransız dizisinden uyarlanan ve dördüncü bölümü ile ekranlarda olacak olan Alev Alev dizisinin başrollerini Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay da rol alıyor. Farklı dünyalardan gelen üç kadının hayatları bir yangınla birbirine bağlanacak ve büyük mücadele başlayacak. Alev Alev dizisi son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

ALEV ALEV HANGİ GÜN OYNUYOR?

Alev Alev dizisi her hafta Perşembe günü oynuyor. Dizinin dördüncü bölümünde Ozan, Ömer’i kurtaracak delillerin peşine düşecek. Rüya da Ömer’i bir an olsun yalnız bırakmayacak. Ömer bu süreçte kendisini çok büyük bir kumpasın içinde bulacak.

damla sönmez aslen nereli, burcu ne

ALEV ALEV DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Alev Alev dizisi yeni bölüm 26 Kasım 2020 Perşembe akşamı başlıyor. Dizinin son bölümünde ilk kez avukat kimliğini kullanan ve Kayabeylilerin zorlu oyununa dahil olan Rüya, önemli bir mücadelenin içine sürüklenecek. Çiçek ise Bülent gibi bir adamla aynı evde kalamayacağı fark edip tüm bu süreçte güç aldığı Atlas’a rağmen hayati bir karar alacak.

ALEV ALEV HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Alev Alev dizisi Show TV kanalında yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümünde Çelebi, Cemre’yi bulacak ve onu büyük bir ikilemle baş başa bırakacak. Cemre, eve dönmek ile hapse girmek arasında kalacak ve seçimini yapacak.

ALEV ALEV SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Alev Alev dizisi son bölüm saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önce özet görüntüleri, daha sonra ise yeni bölümü dizi severlerin beğenisine sunulacak.

yeni başlayan diziler listesi