İlk bölümü ile ekranlara hızlı bir giriş yapan ve ikinci bölümü merakla beklenen Alev Alev dizisinin tanıtım fragmanı ortaya çıktı. Alev Alev yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alev Alev son bölüm fragmanı neler oldu? Soruları yanıt buldu. Cemre, Rüya ve Çiçek’in hikayesine odaklanılan dizide birbirinden tamamen farklı karakterlere sahip 3 kadının kaderleri bir yangında kesişiyor. Aşkın, mücadelenin ve yaşamın tüm yönlerinin yer aldığı yapım Show TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanıyor. Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı Alev Alev dizinin başrollerinde Cemre rolü ile Demet Evgar, Rüya rolü ile Dilan Çiçek Deniz, Çiçek rolü ile Hazar Ergüçlü yer alıyor. Dizide ayrıca Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Berker Güven ile Zuhal Olcay da rol alıyor. Alev Alev dizisi 2. Bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer buluyor.

ALEV ALEV YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Alev Alev dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV ve dizinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan fragman kısa sürede büyük bir izlenme sayısına erişti. Birinci bölümü ile ekranlarda fırtınalar estiren dizinin ikinci bölümü Perşembe akşamı yayınlanacak.

ALEV ALEV SON BÖLÜM FRAGMANI

Alev Alev dizisinin 2. Bölüm fragmanı olan Alev Alev son bölüm fragmanı yayına girdi. Sevilen dizi, Bazar De La Charite adlı yapımdan uyarlandı.