Survivor 2020’ye Gönüllüler Takımı’nda başlayan ve geçtiğimiz haftalarda Ünlüler Takımı’na geçen Yunus Emre Özden, ‘Ameliyat Reis’ lakabını kazanmıştı. Hırçın tavırları ile yarışmaya devam eden ve her an kavga edebilecekmiş gibi bir hali olan Yunus Emre Özden’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi ve mesleği araştırılıyor. Survivor Yunus Emre kimdir, nereli? Survivor Yunus Emre ne iş yapıyor? Sorularına yanıt bulundu. Survivor 2020’nin genel performans tablosunda sonuncu sırada yer alan ve birebir mücadelelerde şu ana kadar 36 oyun kazanan ancak 57 oyun kaybeden Yunus Emre Özden, yarışmanın grafiği en kötü ismi olarak öne çıkıyor. Takım arkadaşları tarafından sık sık eleme potasına gönderilen Yunus Emre Özden’in yaşamına dair detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 İstanbul Silivri doğumludur. 27 yaşında olan Yunus Emre Özden üniversitede ulaştırma ve lojistik bölümünde okudu. Çocukluğunda geçirdiği bir rahatsızlığın ardından 96 kiloya kadar çıkan Yunus Emre Özden, tedavisi sona erdiğinde şehir stadında koşmaya başladığını ve 64 kiloya düşmeyi başardığını söylemişti. 17 yaşında modelliğe başlayan Yunus Emre Özden, ayrıca dövüş sporları dersleri de alarak MMA dövüşlerine katılmıştır. Survivor 2020 kadrosuna dahil olan Yunus Emre Özden, son günlerde artan performansı ile dikkat çekiyor.

Yarışmanın renkli ismi Survivor Cemal Can kaç yaşında, nereli? Survivor Cemal Can ne iş yapıyor?

SURVİVOR YUNUS EMRE NERELİ?

TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor 2020’de yarışan Yunus Emre Özden İstanbul Silivrilidir. Silivri’de doğup büyüyen Yunus Emre’nin ailesinin Silivri’de yaşadığı biliniyor. Bir kız kardeşi olan Yunus Emre Özden Koç burcudur ve 185 boyunda, 74 kilodur.

SURVİVOR YUNUS EMRE NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020 Ünlüler Takımı yarışmacısı Yunus Emre Özden dövüş sporları ve modellik işi yapıyor. Kendisini manken dövüşçü olarak tanımlayan Yunus Emre Özden, aksiyon filmi çekmeyi ve dövüş kulübü sahibi olmayı hedefliyor.

Adanın en hızlısı Survivor Elif kaç yaşında? Survivor Elif evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?