Yönetmenliğini Hasan Doğan’ın üstlendiği Anamız Var filmi bu akşam izleyicilerin beğenisine sunulacak. Filmde Alper Saldıran, başrolü Füsun Demirel ve Birgül Ulusoy ile paylaşıyor. Anamız Var filminin başlamasına saatler kala izleyiciler, filmle ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Filmin konusu, oyuncuları, IMDB puanı, nerede ve ne zaman çekildiği merak ediliyor. Anamız var filmi hakkında merak edilenleri filmle ilgili ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

ANAMIZ VAR FİLMİ KONUSU

Anamız Var filminde Ülfet Teyze, mahalledeki her genci evlendirmekle ünlüdür. Mahalle sakinlerinden Firdevs’in de çocuğunu evlendirir fakat Firdevs düğün organizasyonunu beğenmez. Bunun üzerine ikili arasında bitmek bilmeyen bir savaş başlar. Bir gün Ülfet Teyze’nin oğlu Oğuz, Rusya’dan döner ve kendisini bir savaşın içinde bulur. Ülfet Teyze oğlunu evlendirmek isterken Firdevs, bu evliliği engellemeye çalışır.

ANAMIZ VAR FİLMİ OYUNCULARI

  • Alper Saldıran - Oğuz
  • Füsun Demirel - Ülfet
  • Birgül Ulusoy - Nimet
  • Ali Rıza Tanyeli
  • Larysa Darmorost - Ivanka

ANAMIZ VAR FİLMİ IMDB PUANI

Anamız Var filmi IMDB’de 10 üzerinden 2,9 puan aldı.

ANAMIZ VAR FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

Ülfet ve Firdevs arasındaki çekişmeyi konu alan Anamız Var filminin çekimleri İstanbul’da gerçekleşti. Filmin seti Beykoz’a kuruldu. Çekimlerin büyük çoğunluğu Beykoz’un Ortaçeşme semtinde yapıldı.

ANAMIZ VAR FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ

Anamız Var filminin çekimleri 2018 yılında gerçekleşti. 2018 yılının başında başlayan çekimler yıl sonuna kadar sürdü. Kurgusu da yapılarak film, 2018 yılı sona ermeden izleyicilerle buluşturuldu.