Aramızdaki Sözler filminin yayın ve çekim ayrıntıları merak ediliyor. Aramızdaki Sözler filmi nerede çekildi, Aramızdaki Sözler filmi oyuncuları isimleri, Aramızdaki Sözler filmi ne zaman çekildi, Aramızdaki Sözler filmi hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları araştırılıyor. Filmin başrollerini ünlü oyuncular İdris Elba ile Kate Winslet paylaşıyor. Film, Charles Martin’in The Mountain Between Us adlı kitabından uyarlandı. Filmin uyarlama senaryosunu Chris Weitz ve J. Mills Goodloe yazdı.

Aramızdaki Sözler filminin yönetmen koltuğunda Hany Abu-Assad oturuyor. Filmin yapımcıları arasında Peter Chernin, Dylan Clark, David Ready ve Jenno Topping var. Filmin müziklerini Ramin Djawadi hazırladı. Chernin Entertainment ve Fox 2000 Pictures tarafından winchesterbet çekilen film 112 dakika sürüyor. Filmde, trajik bir uçak kazasından sonra zor durumda olan iki yabancı, karla kaplı uzak bir dağın zor koşulları karşısında hayatta kalabilmek için bir bağlantı oluşturmalıdır. Yardım gelmediğinin farkına vardıklarında yüzlerce kilometrelik vahşi doğada korkunç bir yolculuğa çıkarlar ve birbirlerine destek olurlar.

Aramızdaki Sözler filmi ne zaman çekildi?

Aramızdaki Sözler filmi 2017 yılında çekildi. Filmin 9 Eylül 2017’de galası yapıldı ve 6 Ekim 2017 tarihinde vizyona girerek sinemaseverler ile beyazperdede buluştu. 35 milyon dolar bütçe ile çekilen film 62,8 milyon dolar hasılat elde etti.

Aramızdaki Sözler filmi nerede çekildi?

Aramızdaki Sözler filmi Kanada’da çekildi. Çekimlerin büyük bölümü için Kanada'da, Alberta ve British Columbia sınırında çekim setleri kuruldu. Ana çekimler Kanada’nın Vancouver kentinde yapıldı. Vancouver Uluslararası Havalimanı ve Abbotsford Uluslararası Havalimanı’nda da çekimler yapıldı. Çekimlerin bir kısmı Invermere ve Panorama Mountain Village çevresinde yeniden yapılmıştır. Filmde yer alan sahnelerin birçoğu dağın tepesinde çekilmiştir.

Aramızdaki Sözler filmi hangi kanalda oynuyor?

Aramızdaki Sözler filmi TRT 1 kanalında oynuyor. Film 5 Ağustos akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Film, özel bir uçakta yolculuk eden iki yabancının, yaşanılan uçak kazası sonrası karlarla kaplı, ulaşımın olmadığı bir dağda verdikleri hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor. Filmde Idris Elba ve Kate Winslet sırasıyla bir uçak kazasından bir köpekle birlikte sağ kurtulan ve High Uintas Wilderness'da yaralı ve zorlu hava koşullarında mahsur kalan bir cerrah ve bir gazeteciyi canlandırıyor.

Aramızdaki Sözler filmi oyuncuları isimleri

  • Idris Elba - Dr. Ben Bass
  • Kate Winslet - Alex Martin
  • Dermot Mulroney - Mark Robertson
  • Beau Bridges - Walter