Arıza dizisi Show TV ekranlarında her Pazar akşamı yayınlanmaya ve dizi severleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 03 Medya tarafından çekilen ve yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu Ozan Aksungur yazıyor. Başrollerde Ali Rıza rolü ile Tolga Sarıtaş ve Halide rolü ile Ayça Ayşin Turan’ın rol aldığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek ve Cavit Çetin Güner rol alıyor. Arıza 14. Bölüm full izle Show TV ve Arıza son bölüm izle adresleri kanal tarafından paylaşıldı. Arıza 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu ise yanıt buldu. Arıza dizisinin son bölümü hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

ARIZA 14. BÖLÜM FULL İZLE SHOW TV

Arıza dizisi 14. Bölüm full izle Show TV adresi kanal tarafından paylaşıma sunuldu. Arıza dizisinin 14. Bölümünde Ali Rıza türlü işkencelerin ardından kendisine gelmeye çalıştı. Muzaffer ise halen bu işin arkasında kimin olduğunu bulamadı. Ali Rıza konsorsiyum toplantısında başına gelenleri anlattı ama kimin yaptığını bilmediğini söyledi. Fuat ise bu işi kimin yaptığını açıkladı.

ARIZA 14. BÖLÜM İZLE

ARIZA SON BÖLÜM FULL İZLE SHOW TV

Arıza dizisi son bölüm full izle adresi Show TV tarafından paylaşıldı. Arıza dizisinin son bölümünde Halide, Ali Rıza’dan duydukları karşısında şok oldu. Ali Rıza Halide’ye “Biz olamayız” dedi. Diğer taraftan Ali Rıza, Numan’ın deposunu iç edince Numan, Burak’tan para istedi. Melek ise öğrendiği büyük sırrı Haşmet’le paylaşmaya karar verdi.

ARIZA 15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arıza 15. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Heyecanla beklenen Arıza dizisi yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak.