Arka Sokaklar dizisi 542. Bölümü ile ekranlarda olacak. Arka Sokaklar son bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 542. Bölüm fragmanı yayında mı? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt arayan dizi severler, ekranların sevilen polisiye dizisinin son bölüm fragman detaylarını araştırmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Merve Oflaz’ın yer aldığı televizyon dizisinin merak edilen fragman ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar dizisinin son bölüm fragmanı yayınlandı. 542. Bölümde ekip, Kurye’ye ulaşmak için babasını gözaltına alacak. Ekip, Kurye ve Nevres yüzünden zor durumda kalır ve başları savcı ile derde girer. İkiliyi bir türlü yakalayamayan ekip, kendini aklamak için geniş çaplı araştırmaya başlar ve Nevres’in saklandığı adresi bulur. Yapılan operasyonda ekip ile Nevres arasında çatışma çıkar.

ARKA SOKAKLAR 542. BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı olan 542. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Kurye’nin kaçmaya çalıştığı yola çıkan Zeliş, silahını doğrultur. Kurye ise arabasını Zeliş’in üzerine sürer. Kurye ve Zeliş kısa süre sonra yeniden karşılaşırlar.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm yayın günü ortaya çıktı. Arka Sokaklar son bölüm 14 Şubat 2020 Cuma günü yayınlanacak. Arka Sokaklar dizisi Kanal D ekranlarında, saat 20.00’de başlayacak.