Arka Sokaklar dizisi 542. Bölümü ile ekranlarda olacak. Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm yayın günü ve detaylarını araştıran dizi severler, Arka Sokaklar ne zaman, Arka Sokaklar hangi gün, Arka Sokaklar hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt arıyor. Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor ve merak edilen diğer soruların cevabı haberimizde yer alıyor.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Arka Sokaklar dizisi son bölüm 14 Şubat 2020 Cuma günü oynuyor. Sevilen polisiye dizinin 542. Bölümü izleyici ile buluşacak. Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Merve Oflaz’ın yer aldığı yapımın yeni bölümünde Rıza Baba istifa dilekçesini yazacak ve eşyalarını toplayacak.

ARKA SOKAKLAR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Arka Sokaklar dizisi Kanal D kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman dizinin son bölümü hakkında bir çok ipucu veriyor. Dizinin son bölümünde Rıza Baba’nın istifa haberini öğrenen ekip, kendi istifa dileklerini hazırlayacak. Ekip bir yandan da Nevres’in peşinde olmaya devam edecek.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli