Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Arka Sokaklar dizisi 542. Bölümü ile ekranlara gelecek. Arka Sokaklar dizisi son bölüm fragman detaylarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 542. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Oyuncuları arasında Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Merve Oflaz olan sevilen dizinin fragman notları haberimizde yer alıyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı yayında. Dizinin yeni bölümünde Savcı Fahri, Müsteşar Kemal’in ölümü hakkında ilginç bilgiler edinecek. Ayrıca Ezgi’nin başına gelen büyük olayın ne olduğu ortaya çıkacak. Hüma ise Esma’nın kaldığı gecekonduya gidecek ve kardeşinin mezarını soracak. Esma evdekilere çaktırmadan Hüma’nın eline adresi tutuşturacak. Adrese giden Hüma, evin bahçesinde mezar bulacak. Evde ise Nevres ile burun buruna gelecek. Hüma bu tehlikeyi atlatabilecek mi? Sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

ARKA SOKAKLAR 542. BÖLÜM FRAGMANI NE ANLATIYOR?

Arka Sokaklar dizisi 542. Bölüm fragmanı birçok ipucu veriyor. Son bölümde Rıza Baba istifa dilekçesini yazacak. Ekip ise durumu öğrenerek kendi istifa dileklerini hazırlayacak. Tüm ekip diğer yandan da Nevres’in peşine düşecek. Arka Sokaklar dizisi 14 Şubat 2020 Cuma günü, Kanal D ekranlarında saat 20.00'de başlayacak.