Arka Sokaklar dizisi 543. Bölümü ile ekranlarda olacak. Kanal D’de Cuma günü yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin fragman ve yayın detayları merak ediliyor. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı olan Arka Sokaklar 543. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar son bölüm fragmanı ne oldu? Soruları cevap buldu. Oyunları arasında Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Merve Oflaz olan uzun soluklu dizinin son fragman notları haberimizde yer alıyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI – SON FRAGMAN

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümde Engin Müdür, yanındaki takviye ekiple beraber bir baskına gidecek. Kapıyı kırıp girdiğinde ise büyük bir sürprizle karşılaşacak ve Nadya’yı görecek. Nadya ise Silahlı Engin Müdür’ü gördüğünde büyük bir korku yaşayacak. Ekip arkadaşlarının Engin Müdür’e yaptığı eşek şakası ortaya çıkacak.

ARKA SOKAKLAR 543. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Arka Sokaklar dizisi 543. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Selin, merkezin yeni çaycısı ile komik bir durum yaşayacak. Çaycı, Selin’in kahve falına bakacak ve fincanda odun görerek bunu anlamsız bulacak. Selin ve diğerleri ise odunun anlamını hemen çözecek.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN OYNUYOR?

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm 21 Şubat Cuma günü, saat 20.00’de oynuyor. Yıllardır televizyon ekranlarında devam eden dizi Kanal D ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Rıza Baba ve ekibinin maceraları her hafta yayınlanan yeni bölümle devam ediyor.