Aşk Bir Rüya dizisi yepyeni bölümleri ile heyecanın dozajını daha da yükselterek Kanal 7 ekranlarından yayınlanmaya devam ediyor. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 1 Haziran özeti fragmanı sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünde Bihan’ı vuran Vasu vicdan azabının ağır baskısı neticesinde konağı terk edecek. Tüm acıları ve yaşanan kötü olayları geride bırakmak isteyen Pandey ailesi yeni bir tehlike ve sorun ile karşı karşıya kalacak. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesinin ekrana taşındığı Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 102. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dhruv’un Thapki ısrarı sonucunda izleyenleri şoke eden gelişmeler yaşanmış Bihan birçok kez ölümle burun buruna gelmişti. Yeni bölümde de Bihan’ın hayati tehlikesi diziye damga vuracak. Aşk Bir Rüya dizisi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınını sürdürüyor. Dizinin tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 1 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 1 Haziran Pazartesi fragmanı özeti yayına girdi. 1 Haziran 2020 Pazartesi akşamı izleyenlerle buluşacak olan dizinin son bölümünde Dhruv Thapki’yi kaçıracak ve bir depoda hapsedecek. Bihan ve ailesi Thapki’yi her yerde arayacak ancak bulamayacak. Thapki ise bir yolunu bulup Bihan’a ulaşacak ancak Dhruv bunu anlayıp ailesine tuzak kuracak.

AŞK BİR RÜYA 102. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Ekranların çok izlenen Hint dizilerinden olan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 102. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin 102. Bölümünde Vasu kurtulup eline silah alacak ve Dhruv’u vurmak isteyecek. Ancak Bihan annesinin elini çevirecek ve kendisi vurulacak. Bihan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılacak. Vicdan azabına dayanamayan Dhruv ve Vasu ise evi terk edecek. Pandey ailesini tüm bunların üstüne yeni bir tehlikeye bekleyecek.