Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam ediyor. Bu dizilerden biri de orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Aşk Bir Rüya dizisi. Geçtiğimiz aylarda yayına başlayan dizi Hindistan’da yayınlandığı yıllarda birçok ödülün sahibi olan ve reyting rekorları kıran bir diziydi. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 100. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 izleyicisi ile buluştu. Sosyal medya mecralarından paylaşılan fragmanda çok önemli gelişmelerin olduğu ekrana yansıdı. Boş depoda yakılmış bambuları bulan Thapki, bu bambularla ne yapılmak istendiğini çözmeye çalışacak ve Dhruv’un yeni bir planın içinde olduğunu anlayacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 30 Mayıs Cumartesi fragmanı özeti yayınlandı. Thapki, Bihan’ın zarar görmemesi için Dhruv’un korkunç tuzağını bozmaya çalışacak. Her akşam Kanal 7 ekranlarında başlayan dizinin yeni bölüm detayları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 100. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti ve fragmanı olan Aşk Bir Rüya 100. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Thapki’ye duyduğu aşkı pek çok kez söyleyen ve Thapki’nin sadece kendisine ait olması için Bihan’ı ortadan kaldırmaya çalışan Dhruv, yeni bölümde Bihan’ın önce kuyuya düşmesini sağlayacak, Thapki tarafından kurtarılan Bihan’ı daha sonra ise yakmak isteyecek. Dhruv’un akıl almaz tuzakları yeni bölümde de devam edecek.

AŞK BİR RÜYA 30 MAYIS FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 30 Mayıs Cumartesi fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’de her gün yayınlanan ve Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrolde yer aldığı dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin Bihan, Şada, Dhruv Pandey ve Vasu ile maceraları ekrana geliyor.