Hint dizilerini dikkatle izleyenlerin en çok sevdiği yapımlardan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 102. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünün tanıtımında Pandey ailesinin hastane koridorlarında olduğu ve içeride de Bihan’ın ciddi bir operasyon geçirdiği görülüyor. Vasu kendilerini uzaktan izleyen Dhruv’un yanına giderek tüm öfkesini kusuyor ve hep olmasını istediği şeyin nihayet olduğunu söylüyor. Dhruv ise donmuş bir şekilde söylenenlere hiç tepki vermiyor. Daha sonra doktordan müjdeli haber geliyor ve Bihan’ın hayati tehlikeyi atlattığı bilgisi veriliyor. Pandey ailesi bu bilgiye çok sevinirken olayların şoku ile tepkisiz kalan Thapki’nin sesi çıkmıyor. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 1 Haziran fragmanı özeti dizi severler ile buluştu. Yeni bölümle izleyenleri büyük sürprizler bekliyor. Dizinin yayın notları haberimizde cevap buluyor.

AŞK BİR RÜYA 102. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 102. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. İlk haftalarda durgun bir dizi görüntüsü veren ancak özellikle son haftalarda hareketlenen dizide yine silahlar çekilecek ve yine Bihan namlunun ucunda kalacak. Vasu Dhruv’a doğrulttuğu silahın Bihan’a çevrilmesi ile büyük şok yaşayacak. Bihan yine acil olarak hastaneye götürülecek ve ölüm kalım savaşı verecek. Thapki ise büyük acı yaşayacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 1 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’nin sevilen Hint dizilerinden Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 1 Haziran fragmanı özeti dizi severler için paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünün en şok edici sahnesi Dhruv’un ve Vasu’nun evi terk etmesi olacak. Ancak tam her şey geride kaldı derken yeni bir tehlike Pandey ailesinin kapısını çalacak.