Kanal 7 ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen Hint dizilerinden Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 103. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Pandey ailesi büyük bir sürprizle karşılaşmış, eve döndüklerinde evlerinde başkalarının olduğunu görmüştü. Bu davetsiz misafirlerin kim olduğunu anlamaya çalışan Thapki ve Bihan, keçiyi kesmek üzere olan adama tepki göstermişti. Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 2 Haziran Salı fragmanı özeti yayınlandı. Dizide ortalık yeni bölümlerde daha da karışacak. Diziye yeni dahil olan karakterler Hint yapımı dizinin seyrini değiştirecek. Önemli gelişmelerin yaşanacağı yeni bölüm merakla bekleniyor. Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölüm tanıtım ve yayın ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 103. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Ülkemizde ilgiyle izlenen Hindistan yapımı dizilerden Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Kekeme bir kız olan Thapki’nin macerası Pandey’lerin evinde devam ediyor. Bihan ile mutlu bir evlilik hayatı yaşayan Thapki’nin öyküsü her gün yayınlanan yeni bölümlerle ekrana geliyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 2 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 2 Haziran Salı fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dram ve romantik türleri ile ekranda olan ve oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı yapım, yürekleri ısıtan bir öykü sloganı ile yayınlanıyor.