Günlük yayınlanan Hint yapımlarından olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 106. Bölüm özeti fragmanı ile yayına girdi. Son bölümleri büyük sürprizlere sahne olan Aşk Bir Rüya dizisinde yine çok önemli sahneler izleyicilerle buluşacak. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 5 Haziran Cuma fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde bir restoranda Pandey ailesi yemek yerken, aynı mekanda başka bir masada Bihan gerçek annesi ve ailesi ile yemek yiyecek. Thapki ise Bihan’a koşarak onun yemeye hazırlandığı bir şeyi elinden alıp kendisi yiyecek. Aşk Bir Rüya dizisinde kekeme bir kız olan Thapki’nin öyküsü her gün yayınlanan bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 106. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisinin son bölüm özeti ve fragmanı olan Aşk Bir Rüya 106. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve seyircilerle buluştu. Ülkemizde önemli bir kitlenin yakından takip ettiği Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölümü ile saat 21.00’de ekranlarda yerini alacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 5 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisinin 5 Haziran Cuma fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Ülkemizde birkaç aydır yayınlanmasına rağmen en çok takip edilen dizilerden biri olan Aşk Bir Rüya dizisinin başrolünü Jigyasa Singh ve Ankit Bathla oyuncuları paylaşıyor.