Kanal 7 ekranlarının çok izlenen ve ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 107. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümlerinde büyük olaylar olmuş ve izleyicileri şoka uğratan gelişmeler yaşanmıştı. Önce Pandey’lerin konaklarına gelen yabancı misafirlerin aslında Bihan’ın gerçek ailesi olduğu ortaya çıkmış, ardından ise Bihan’ın babasının Vasu ve Balu yüzünden hayatını kaybettiği anlaşılmıştı. Tüm bu gelişmeler üzerine öfkesine hakim olamayan Bihan, Vasu ve Balu’ya öfkesini kusmuştu. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 6 Haziran fragmanı özeti ekranlara geldi.

AŞK BİR RÜYA 107. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 107. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Bihan ile Thapki konağın koridorunda karşı karşıya gelecek ve Bihan neden yardım istemediğini sorarak Thapki’ye kızacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 6 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisinin 6 Haziran fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin 107. Bölümünde Thapki ile Bihan’ın diyalogları izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesi Kanal 7 ekranlarında her akşam yayınlanan yeni bölümlerle devam ediyor.