Kanal 7’de geçtiğimiz aylarda ilk bölümü ile yayına başlayan ve izleyicilerin çok sevdiği Hint yapımlarından biri olan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 111. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 111. Bölümünde Koşi, Bihan ile konuşacak ve Thapki’nin evden gitmesine çok üzüldüğünü söyleyecek. Bihan ise Thapki’nin hakaret ettiğini, bu yüzden gitmesinin doğru olduğunu söyleyecek. Thapki ise bazı parçaları bir araya getirerek olayı çözmeye bir adım daha yaklaşacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 10 Haziran fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin hikayesi Kanal 7 ekranlarında her akşam yayınlanan yeni bölümlerle devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 111. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ - AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla yayınlanan dizinin son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 111. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. İzleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde yine heyecanla izlenecek görüntüler yer alacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 10 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisinin 10 Haziran 2020 Çarşamba fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrolde olduğu dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin maceraları ekrana geliyor.