Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla yayınlanan Hint dizisi Kanal 7 ekranlarında 12 Haziran 2020 Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Aşk Bir Rüya 112. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 12 Haziran özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 113. Bölümünde Thapki tüm aile üyelerini toplayıp güzel haberi paylaşmak isteyecek. O anda ise Şada’nın yaşadığı haberi konağa bomba gibi düşecek. Bu gelişme karşısında herkes şok olacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Hindistan’da ilk yayınlandığı yıllarla reyting rekorları kıran ve ödülleri toplayan Aşk Bir Rüya dizisi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınını sürdürüyor.

AŞK BİR RÜYA 113. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI– AŞK BİR RÜYA 12 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisinin 12 Haziran Cuma özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 113. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Thapki, herkese mutlu bir haber vermek için heyecanlanacak. Ancak Şada’yı karşısında görüp şok olacak. Şada ise kendisinin ölü numarası yapması için Thapki’nin oyun oynadığını söyleyecek. Bihan ise Thapki’den gerçekleri anlatmasını isteyecek. Thapki, Bihan’ın hayatını kurtarmak için yalan söyleyecek ve Bihan’ın güvenini tamamen kaybedecek.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI (SON BÖLÜM)

Kanal 7 ekranlarının sevilen yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı (son bölüm) yayına girdi. Kekeme bir kız olan Thapki’nin öyküsünde Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimleri rol alıyor.