Kanal 7’nin çok izlenen Hindistan yapımı dizilerinden olan Aşk Bir Rüya dizisi 13 Haziran Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Aşk Bir Rüya dizisi 114. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümlerinde Thapki’nin içinde bulunduğu zor durum daha da güçleşmiş ve Thapki tamamen çaresiz bir duruma düşmüştü. Bihan ise öfkesine yenik düşerek Thapki’yi üzmüştü. Kendisini Bihan’a ifade etmekte zorlanan Thapki gözyaşlarına boğulmuştu. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 13 Haziran Cumartesi fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı.

AŞK BİR RÜYA 114. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 114. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin 114. Bölümü Kanal 7 ekranlarında Cumartesi akşamı yayında olacak.

AŞK BİR RÜYA 13 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 13 Haziran fragmanı özeti yayınlandı. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizinin oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimleri yer alıyor.