Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint yapımı Aşk Bir Rüya 115. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümü izleyenleri şaşkınlığa uğratmıştı. Son yaşanan gelişmelerin ardından 2 yıl geçmiş ve Thapki’ye bir aracın çarptığı ve Thapki’nin yaşamını yitirdiği söylenmişti. Ancak gelişmeler bunun aksini kanıtlar nitelikte çıkmış, 2 yıl geçmesinin ardından Bihan evlilik hazırlıkları yaparken Thapki başka biri olarak geri dönmüştü. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 14 Haziran Pazar fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin günlük yayınlanan Hint dizisi 115. Bölümü ile Pazar akşamı saat 21.00’de ekranlarda olacak.

AŞK BİR RÜYA 115. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 115. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıma sunuldu. Bir önceki bölümde Bihan’ın nişanlanması ve nişan sırasında Thapki’ye benzeyen bir kızın gelişi konakta şok etkisi yaratmıştı. Yeni bölümde bu konunun devamı işlenecek ve birçok soru yanıt bulacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 14 HAZİRAN PAZAR FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisinin 14 Haziran Pazar fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisi severleri yeni bölümde büyük sürprizler bekliyor. Yürekleri ısıtan bir hikayesi olan ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmasını sürdürüyor.