Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı Aşk Bir Rüya 121. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Thapki ile Vasu karşı karşıya gelecek. Thapki’ye evin anahtarlarını fırlatan Vasu, evi hak ettiği gün anahtarları geri alacağını o gün Vani’nin evden gideceğini söyleyecek. Thapki ise bu sözler karşısında ağlayacak. Thapki’yi yanına gelen Dhruv teselli edecek. Thapki kendisine yöneltilen haksız suçlamaların ortadan kalkacağını söyleyerek planını sürdürecek. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 20 Haziran fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin çok izlenen Hindistan yapımı dizisi Aşk Bir Rüya 121. Bölümü ile Cumartesi akşamı saat 21.00’de ekranlarda olacak.

AŞK BİR RÜYA 121. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7 televizyonunda günlük olarak yayınlanan Aşk Bir Rüya 121. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Thapki planlarını son kez gözden geçirecek ve Pandeylerin kendisi hakkındaki düşüncelerinin hepsini boşa çıkarmaya çalışacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ İZLE – AŞK BİR RÜYA 20 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 20 Haziran fragmanı özeti ekranlara geldi. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve Jigyasa Singh ile Ankit Bathla’nın başrolde yer aldığı dizi, kekeme bir kız olan Thapki’nin umut dolu hikayesini ekrana taşıyor.