Aşk Bir Rüya 129. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Aşk Bir Rüya dizisinin 129. Bölümünde konaktakiler hep birlikte pikniğe gidecekler. Vani rolüne devam eden Thapki, Bihan, Kabir, Şada, Dhruv, Aditi ve Vasu da piknikte yer alacak. Hep birlikte bir arada oturan ekip bir de oyun oynayacak. Oyunu Thapki kaybedince Bihan ondan Kabir’i öpmesini isteyecek. Bu istek herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanacak ancak Bihan, zaten nişanlı olduklarını, yakında evleneceklerini, böylelikle birbirlerine daha yakın olacaklarını söyleyerek ısrar edecek. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 28 Haziran Pazar özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Kanal 7’nin Hindistan yapımı dizileri arasında yer alan Aşk Bir Rüya kaldığı yerden devam edecek.

AŞK BİR RÜYA 129. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi 129. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve ülkemizde Aşk Bir Rüya adıyla yayınlanan Hint yapımı, kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmış ve ödülleri silip süpürmüştü. Aşkın tüm sorunları çözeceğini düşünen Thapki’nin yürekleri ısıtan hikayesi her gün Kanal 7’de yayınlanıyor.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE OKU

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen Hint yapımı Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı yapım izleyenleri her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 28 HAZİRAN PAZAR ÖZETİ FRAGMANI FULL İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi 28 Haziran Pazar özeti fragmanı yayınlandı. Kekeme bir kız olan Thapki’nin öyküsünde, herkesin hor gördüğü ancak aşka karşı inancını yitirmeyen Thapki’nin umut dolu öyküsü ekranlara taşınıyor. Thapki olarak ayrıldığı eve Vani Oberoy olarak dönen Thapki, kendisini üzenlerden intikamını almayı sürdürüyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE

Kanal 7’nin son bölüm tanıtımını yayınladığı Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı yine çok konuşulacak. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen dizi 2015 yılında Hindistan’da yayınlanmaya başlamış ve büyük kitleler tarafından ilgiyle izlenmişti.