Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor ve bu dizilerin hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi 130. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Aşk Bir Rüya dizisinin 130. Bölümünde Kabir ile Thapki’nin evlendiği görüntüler tanıtıma yansıdı. Thapki ve Kabir bir törenle evlenecek ve Bihan ise öfkeden deliye dönecek. Düğünü basan Bihan, Thapki’ye kendi çektiği aşk acısını onun da çekeceğini söyleyecek ve gözyaşı dökerek isyan edecek. Thapki ise bu öfke karşısında sessiz kalacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 29 Haziran fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin çok izlenen yapımı her gün yayınlanmaya devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 130. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi 130. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Dhruv Aditi ile konuşacak ve Thapki’nin daha yeni tanıdığı biriyle bu kadar acele şekilde evlenmesine anlam veremediğini söyleyecek. Kabir’in kim olduğunu bilmediğini söyleyen Dhruv, Bihan’ın lehine bir duruş sergileyecek. Bihan ise öfke nöbeti geçirecek ve Thapki’nin düğününün olduğu yeri basacak.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Aşk Bir Rüya’nın yeni bölümünde Vani Oberoy ile Kabir’in evlendiği görüntüler tanıtım fragmanına damga vurdu. Törenin ardından neler olacağı ise merakla bekleniyor.

AŞK BİR RÜYA 29 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Aşk Bir Rüya 29 Haziran fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrolde yer aldığı dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin maceraları ekrana taşınıyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayınlandı. Aşk Bir Rüya dizisinin son bölümünde Bihan’ın tüm olan biten karşısında ne yapacağı ve Thapki’nin Vani rolüne devam edip etmeyeceği soruları yanıt bulacak. Aşkın ve masumiyetin hikayesi Kanal 7 ekranlarında saat 21.00’de başlayacak.