Kanal 7’de yayınlanan Aşk Bir Rüya 131. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Büyük bir hayran kitlesi tarafından her gün ilgiyle takip edilen ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizinin son bölümünde hesaplaşma sırası Koşi’ye gelecek. Vani Oberoy kılığında konağa dönen Thapki, Koşi’den intikam almak ve kendisine yaptığı kötülükleri ödetmek için hayalet kılığında Koşi’nin karşısına çıkacak. Koşi ise Thapki’yi karşısında görünce onun öldüğünü söyleyecek. Thapki ölmediğini ancak Koşi’nin öleceğini söyleyince büyük korku yaşayan Koşi koşarak kaçacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 30 Haziran Salı özeti fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7’nin sevilen yapımı saat 21.00’de ekranlarda yerini alacak.

AŞK BİR RÜYA 131. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 131. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Thapki’ye intikam planında yardım eden Kabir, Thapki’nin güzelliğinden büyülenecek ve ona kur yapmaya başlayacak. Thapki’ye çok güzel olduğunu söyleyecek olan Kabir, Thapki’nin gözlük takarak neden bu güzelliği bozduğunu söyleyecek. Thapki’nin Kabir’in kurlarına yanıt verip vermeyeceği sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 30 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 30 Haziran Salı özeti fragmanı yayına girdi. Kekeme bir kız olan Thapki’nin yürekleri ısıtan umut dolu öyküsü Kanal 7 ekranlarında her akşam yayınlanmaya devam ediyor. Başrolde Jigyasa Singh’in yer aldığı Hindistan yapımı dizi ülkemizde en çok izlenen Hint yapımları arasında yer alıyor.