Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri kaldığı yerden devam ediyor. Hint dizi fragmanları izle araması yapanlar için Aşk Bir Rüya 133. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Aşk Bir Rüya’nın 133. Bölümünde evde büyük bir parti yapılacak. Partinin hazırlıkları ile bizzat ilgilenen Thapki, duvara çaktığı parti çerçevesinin çivisini tam yerleştiremeyecek. Partide yenilecek yemeklerin listesine bakmak için ayrılacağı sırada telefonu çalacak ve merdivenlerden inen Bihan, çivinin çıkmak üzere olduğunu ver çerçevenin Thapki’nin kafasına düştüğünü görerek hızla olaya müdahale edecek ve Thapki’yi koruyacak. İkili arasında bir yakınlaşmanın olduğu anları Kabir de görecek. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 2 Temmuz 2020 Perşembe fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı.

AŞK BİR RÜYA 133. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 133. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Aşk Bir Rüya’nın yeni bölümünde Bihan ile Kabir arasındaki çekişme devam edecek. Özellikle Kabir, Bihan üzerine yeni planlar yapacak ve Bihan’dan intikam almak için her yolu deneyecek. Thapki ise artık daha kararsız ve intikam almak konusunda daha isteksiz olacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 2 TEMMUZ FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi 2 Temmuz Perşembe fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı olan ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizi Hindistan’da ilk yayınlandığı yıllarda reyting rekorları kırmış ve ödülleri toplamıştı. Tüm oyuncuları Hindistan’ın ünlü oyuncuları arasında sayılan Aşk Bir Rüya dizisi Kanal 7 ekranlarında her gün saat 21.00’de yayınını sürdürüyor.