Aşk Bir Rüya 134. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaştığı fragmanda Kabir ile Bihan’ın yine karşı karşıya geldiği görülüyor. Bihan’a son darbeyi vurmak için hazırlanan Kabir, Bihan’ın aradığı tüm soruların cevaplarının elindeki kağıtlarda olduğunu, bu kağıtların ise Bihan ile Thapki’nin boşanma belgeleri olduğunu söyleyerek Bihan’a yakın duran Thapki’yi kendi yanına çekecek ve Bihan’a büyük bir üzüntü yaşatacak. Thapki ise bu gelişmeler karşısında çaresiz kalıp bir şey diyemeyecek. Geçtiğimiz bölümde asıl kimliğini açıklayan Thapki, tam her şey düzelecekken bu kez de Kabir’in engellemesi ile karşılaşacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 3 Temmuz Cuma özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı.

AŞK BİR RÜYA 134. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 134. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Aşk Bir Rüya’nın 134. Bölümünde yine heyecanın yüksek olduğu sahneler izleyicilerle buluşacak. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizi her gün saat 21.00’de yayınını sürdürüyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 3 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 3 Temmuz Cuma özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Kekeme bir kız Thapki’nin Pandeylerin evinde başlayan hikayesi yine aynı konakta devam ediyor. Vani Oberoy olarak konağa dönen Thapki gerçek kimliğini açıklayıp herkesi şaşırtmıştı. Yeni bölümlere Thapki olarak devam eden başrol oyuncusu yine kendisini bir dramın içinde bulacak.