Kanal 7 televizyonunda günlük olarak yayınlanan Hint dizileri büyük heyecanla takip ediliyor. Bu dizilerden biri de geçtiğimiz aylarda birinci bölümü ile yayına başlayan ve kısa sürede çok sevilen Aşk Bir Rüya dizisi oldu. Hindistan’da yayınlandığı süreçte izlenme rekorları kıran ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizi Türkiye’de Aşk Bir Rüya adıyla gösteriliyor. Aşk Bir Rüya 135. Bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı mı? Aşk Bir Rüya 4 Temmuz Cumartesi özeti fragmanı ne oldu? Sorularının yanıtı aranmaya devam ediyor. Başrollerini Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj ve Monica Khanna’nın paylaştığı Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı tanıtımında neler olacağı merak konusu oldu. Kanal 7 tarafından paylaşılan ilk kısa tanıtım videosunda Thapki ile Kabir’in evliliklerini anlamlandıran zerdeçal törenini birlikte yaptıkları, Bihan’ın ise çok üzgün bir ruh hali ile bunu izlediği görülüyor. Vasu ise balkondan izleyip olan biteni yakından takip ediyor. Thapki, verdiği kararların yol açtığı sonuçlardan dolayı çok pişman olurken, Kabir ise intikamı için her şeyi yapmaya hazır bir duruşla planını sürdürüyor. Kanal 7’nin sevilen dizisi Cumartesi akşamı yayınlanacak 135. Bölümü ile devam edecek.

AŞK BİR RÜYA 135. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI YAYINLANDI MI?

Aşk Bir Rüya dizisi 135. Bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı. Sevilen Hint yapımının 135. Bölümü Kanal 7 televizyon kanalında Cumartesi günü saat 21.00’de dizi severlerle buluşacak. 2015 Hindistan yapımı olan dizinin ana konusunu kekeme bir kız olan Thapki’nin umut dolu hikayesi oluşturuyor.

AŞK BİR RÜYA 4 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 4 Temmuz Cumartesi özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisinin 135. Bölümünde Bihan, Thapki ve Kabir karakterleri ile ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.