Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisi kaldığı yerden devam edecek. Aşk Bir Rüya 135. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizinin 135. Bölümünde Kabir ile Thapki, evliliklerinin bir parçası olan zerdeçal törenini yapacaklar. Onları izleyen Bihan ise yine kahrolacak. Kabir, her ne kadar yaptıklarından dolayı çok üzgün olsa da bunu kimseye yansıtmamaya çalışacak. Thapki ise büyük bir üzüntü içinde kalmayı sürdürecek. Sevilen Hint yapımının yeni bölümünde Thapki’nin pişmanlıkları, Bihan’ın üzüntüsü ve Kabir’in intikamı için kararlı duruşu diziye damga vuracak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 4 Temmuz özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Sevilen dizi Kanal 7 ekranlarında Cumartesi günü saat 21.00’de izleyicilerle buluşacak.

AŞK BİR RÜYA 135. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 4 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi 4 Temmuz Cumartesi özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 135. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımının yeni bölümünde Kabir’in intikam planları devam edecek. Vasu’dan ise Kabir’e karşı beklenmedik bir hareket gelecek.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Aşk Bir Rüya dizisi Cumartesi akşamı saat 21.00’de yayınlanacak 135. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesi ekrana geliyor.