Aşk Bir Rüya dizisi 138. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint yapımının yeni bölümünde Aşkın Zaferi adıyla bir kriket turnuvası düzenlenecek. Pandeyler ailece kriket maçları için hazır bulunacaklar. Kriket maçları başlamadan önce Thapki ve Kabir’in gelmediğini gören Bihan sağına soluna dikkatli bakıp onları arayacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 7 Temmuz Salı özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizi Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanıyor.

AŞK BİR RÜYA 138. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 138. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 138. Bölümünde kriket turnuvası büyük bir mücadeleye dönecek ve birbirine büyük öfke duyan başrol karakterleri Aşkın Zaferi maçında karşı karşıya gelecek.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 7 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 7 Temmuz Salı özeti fragmanı yayına girdi. Kekeme bir kız olan Thapki’nin umut dolu hikayesi her akşam saat 21.00’de izleyicilerle buluşuyor.