Kanal 7 ekranlarında yeni başlayan ve hafta içi her gün saat 21.30’da, hafta sonları ise 21.00’de ekranlara gelen Aşk Bir Rüya dizisi yen bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Bir Rüya 14 Mart fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya 26. Bölüm fragmanı ve özeti ne oldu? Soruları yanıt buldu. Kekeme bir kızın hayata karşı umudunu yitirmeyişini konu eden ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Hindistan yapımı dizi, kendi ülkesinde en çok izlenen diziler arasındaydı. Ülkemizde de kısa sürede önemli bir hayran kitlesi olan dizinin son bölümü 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 21.00’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

AŞK BİR RÜYA 14 MART FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya 14 Mart fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Thapki ve Bihan için büyük bir davet verilecek. Dhruv ise sevdiği kızın Bihan’la dans ettiğini görünce gözyaşlarına hakim olamayacak. Thapki, Dhruv ile daha önce geçirdiği romantik anları düşünerek kahrolacak. Thapki’nin yeni evindeki tek destekçisi ise kayınbabası olacak. Kayınbabasından güç alan Thapki daha güçlü olmaya karar verecek.

AŞK BİR RÜYA 26. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Aşk Bir Rüya 26. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Thapki ve Bihan sürekli olarak tartışacak. Evde olan diğer gelinler de bu tartışmalardan büyük keyif alacaklar. Cutki ise Thapki’nin kekemeliğini düzeltmek için sahte bir doktor ile anlaşacak ve doktorun sölediklerini Thapki’nin üzerinde uygulayacak. Cutki’nin oyunun ortaya çıkıp çıkmayacağı yeni bölümde belli olacak.