Aşk Bir Rüya 140. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Aşk Bir Rüya dizisinin 140. Bölümünde Bihan, Kabir ve Thapki arasında devam eden gerilim yeni gelişmelerle izleyicinin karşısına çıkacak. Kriket maçı ile ilgili Bihan’a yüklenen Thapki, onun okuma yazma bilmeyen, cahil, insanları dövmekten başka mahareti olmayan, para kazanamamış ve kendisini geliştirememiş biri olduğunu söyleyecek. Herkesin içinde Bihan’ı aşağılayıp ardından Pandey ailesi hakkında da konuşmaya başladığında Bihan onu susturacak ve kendisine her şeyi söyleyebileceğini ancak ailesi hakkında konuşamayacağını söyleyecek. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 9 Temmuz Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip Hint yapımı saat 21.00’de ekranlarda olacak.

AŞK BİR RÜYA 140. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI

Aşk Bir Rüya dizisi 140. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti tanıtımı yayına girdi. Aşk Bir Rüya’nın yeni bölümünde Kabir’in hikayesine odaklanılacak. Kabir’in neden Bihan’la uğraştığı bu bölümde daha çok ayrıntı ile ortaya çıkacak. Thapki ise büyük bir ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 9 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 9 Temmuz özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Thapki’yi ortadan kaldırmak isteyenlerin sinsi bir plan yapacağı son bölümde Thapki’nin bu tehlikeden nasıl kurtulacağı ortaya çıkacak.