Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya 141. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Neha ve Sankar’ın Thapki’yi ortadan kaldırmak için yeni planları devreye girecek. İkili, birlikte hareket ederek Thapki’den tamamen kurtulmanın yollarını arayacak. Thapki’nin yeni bölümde ne tür tehlikelerle karşı karşıya kalacağı sorusu 141. Bölümde yanıt bulacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 10 Temmuz Cuma özeti fragmanı izleyicilerle buluştu.

AŞK BİR RÜYA 141. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi 141. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan fragman yine büyük heyecan yarattı. Kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesi yeniden Pandeylerin evinde devam ediyor. Vani Oberoy kimliğini bırakan ve gerçek kimliğini herkese duyuran Thapki, yaptıklarından pişman olmaya başladı.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 10 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 10 Temmuz özeti fragmanı paylaşıma sunuldu. Dram – romantik türleri ile ekranlara gelen, oyuncuları arasında Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna isimlerinin yer aldığı Hindistan yapımı dizi Kanal 7’de günlük olarak yayınlanıyor.