Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya 143. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti tanıtımı yayına girdi. Aşk Bir Rüya’nın 143. Bölümünde yarışma devam edecek. Kabir’in sunduğu yarışmada Bihan finale kadar çıkacak. Bihan yalan makinesine bağlanacak. Kabir Bihan’a kendi kardeşini kast ederek bir soru soracak ancak Bihan bu soruya doğru cevabı verecek. Bu duruma şaşıran Kabir, Bihan’a eski karısı olan Thapki’ye hala aşık olup olmadığını soracak. Bihan ise bu soruya Thapki’yi seviyorum cevabını verecek. Yarışmanın nasıl sonuçlanacağı ve Bihan’ın mutlu sona ulaşıp ulaşmadığı dizinin yayınlanacak yeni bölümünde ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 12 Temmuz özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizisi saat 21.00’de ekranda yerini alacak.

AŞK BİR RÜYA 143. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi 143. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Hindistan yapımı dizinin 143. Bölümünde intikam planlarını sürdüren Kabir’in Bihan’a ne kötülük yapacağı merak ediliyor. Bihan’ın yarışmadan büyük ödülle ayrılması beklenirken bu durumu engellemeye çalışan Kabir’in Bihan’ın karşısına hangi planla çıkacağı merak konusu oldu.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 12 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 12 Temmuz özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Dizinin son bölümünde romantizm rüzgarları esecek. Bihan ve Thapki yakınlaşacak. İkiliyi bir arada görmek isteyen Hint dizisi severler için mutlu sona bir adım daha yaklaşılacak. Aşk Bir Rüya dizisi Kanal 7 ekranlarında yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek.