Aşk Bir Rüya 144. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Aşk Bir Rüya dizisinin 144. Bölümünde Şankar elinde bıçağı ile Thapki’yi rehin aldırıp öldürmeye çalışacak. Şankar, Thapki’yi bebeği ile birlikte araba kazasında öldüremediği için pişman olduğunu söyleyip herkesi hayretler içinde bırakacak. Daha sonra Thapki, Şankar’ın elinden kurtulacak. Thapki ile Bihan arasında beklenen düğün töreni yapılacak. Her ikisi de büyük mutluluk içinde düğün töreninde yer alacaklar. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 13 Temmuz özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı yeni bölümü ile saat 21.00’de ekranlarda yerini alacak.

AŞK BİR RÜYA 144. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 144. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Kabir ve Bihan kozlarını paylaşacak. Thapki ölümle burun buruna gelecek. Şankar’ın kötülükleri ortaya çıkacak ve Bihan-Thapki düğünü nihayet gerçekleşecek.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 13 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 13 Temmuz Pazartesi özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Hint dizisi günlük olarak yayınlanmaya devam edecek.