Aşk Bir Rüya dizisi Kanal 7 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede çok sevilen Hint dizileri arasında yerini aldı. Hafta içi her gün 21.30’da, hafta sonları ise 21.00’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizinin fragman detaylarını öğrenmek isteyeneler, Aşk Bir Rüya 15. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya 3 Mart fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt aramaya başladı. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Aşk Bir Rüya dizisi hakkında merak edilen fragman detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 15. BÖLÜM FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya 15. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının teni dizisi kısa sürede çok sevildi. Önemli bir izleyici kitlesine ulaşan dizinin her yeni bölümü heyecan ile bekleniyor.

AŞK BİR RÜYA 3 MART FRAGMANI VE ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi 3 Mart fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Genç bir kızın hayata umutla tutunmasını anlatan televizyon yapımının başrollerinde Jigyasa Singh ve Ankit Bathla var. Aşkın en masum halinin yer alacağı yapım, dram ve romantik türleri ile ekrana geliyor. Kekemeliği yüzünden kimsenin yanına yaklaşmadığı bir kız olan Thapki’nin maceraları Kanal 7 ekranlarında yer alıyor.