Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 15 Mayıs 2020 Cuma özeti ve fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyiciler, dizi fragmanları izle aramalarına yanıt arıyor. Aşk Bir Rüya dizisinin 15 Mayıs bölümünde sürpriz bir isim evden kovulacak. Şada’nın ise gizli planları devreye girecek ve intikam ateşiyle yanıp kavrulan Şada atağa geçecek. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 86. Bölüm fragmanı Kanal 7’den paylaşıma açıldı. Evlilik çağına gelmiş ancak kekeme olan Thapki’nin Bihan ile maceraları ekrana geliyor. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 21.30’da yayınlanan dizi Cumartesi ve Pazar günleri ise 21.00’de yayınlanmaya devam ediyor. Dram ve romantik türleri ile ekranda olan dizinin fragman ve özet detayları haberimizde cevap buluyor.

AŞK BİR RÜYA 15 MAYIS ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 15 Mayıs 2020 Cuma özeti ve fragmanı yayına girdi. Aşk Bir Rüya’nın son bölümünde Vasu’nun Thapki’ye çektirdiği eziyetler ortaya çıkacak. Dhruv annesinden nefret edecek ve büyükanne ise Vasu’yu evden gönderecek. Kovulan Vasu’nun ipini ise Şada çekecek. Şada intikam planını devreye alarak Vasu’yu babasının evine götürecek.

AŞK BİR RÜYA 86. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ (SON BÖLÜM)

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 86. Bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Çok acı çeken Vasu’yu yeniden eve getirmek isteyen Thapki ve Bihan harekete geçecek. Bihan annesinin yanına gidecek ve gördükleri karşısında şok olacak. Vasu hizmetçi kıyafeti ile evde görülecek. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya isimlerinin yer aldığı dizi yeni bölümü ile 21.30’da ekranlarda olacak.