Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 16 Mayıs 2020 Cumartesi özeti ve fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı ve dizi severler ile buluştu. Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri salgın günlerinde de yayınlanmaya devam ediyor. Dizi fragmanları izle aramaları yapan izleyiciler için Kanal 7 dizileri ulaşılabilir bir konumda bulunuyor. Aşk Bir Rüya 87. Bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti haberimizde yer alıyor. Dizinin yeni bölümünde Anneleri Vasu’yu yeniden eve getirmenin planlarını yapan Thapki ve Bihan’ın akıllarına bir fikir gelecek ve fikirlerini uygulamaya koymak için harekete geçecekler. Şada cephesinde ise intikam planları kol gezecek. Thapki’nin canının yanmasını isteyen Şada, Thapki’yi tuzağa çekmeye çalışacak. Aşk Bir Rüya dizisinin fragman ve özet detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 16 MAYIS ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti ve fragmanı olan Aşk Bir Rüya 16 Mayıs özeti ve fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Bihan ve Thapki, anne ve babalarının ilk tanıştığı yerde yeniden buluşmaları ve aralarındaki buzları eritmeleri için atağa geçecekler. Hayvanat bahçesine bilet alınır ve Şada’dan annelerinin getirilmesi istenir. Ancak Şada’nın kendi planları vardır ve Thapki’ye yeni oyunlar kurmaya çalışacaktır.

AŞK BİR RÜYA 87. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 87. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Yürekleri ısıtan Hint dizisi dram ve romantik türleri ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Hindistan yapımı dizide Thapki’nin umutla ve umutsuzlukla dolu hayat hikayesi ekranlarda yerini alıyor.