Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizileri yeni bölümleri izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Bu yapımlardan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 166. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve günlük olarak yayınlanan dizide aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin yürekleri ısıtan hikayesi ekranlara taşınıyor. Hindistan’da ilk yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran ve birçok ödülün de sahibi olan filmin oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan ve Sabina Jat isimleri yer alıyor. İzleyicilere aşkın en masum halini gösteren Aşk Bir Rüya dizisinde kekemeliği yüzünden hor görülen ancak zekası ile herkese kendisini kabul ettiren Thapki’nin öyküsü ekrana geliyor. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 5 Ağustos özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında her gün saat 21.00’de yayınlanan dizi yeni bölümü ile yine heyecan yaratacak.

AŞK BİR RÜYA 166. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 166. Bölüm özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Thapki’nin umut dolu öyküsü kaldığı yerden devam edecek. Dram ve romantik türleri ile ekrana gelen dizi yine izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaracak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 5 AĞUSTOS ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 5 Ağustos özeti fragmanı yayınlandı. Thapki’nin ve Bihan’ın hikayesinde yine izleyenleri heyecanlandıracak gelişmeler ekrana yansıyacak.