Aşk Bir Rüya 168. Bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Sevilen Hint dizisinin 168. Bölümünde, umutları yıkılan Tina evi terk etmeye hazırlanırken Koşi’den şaşırtan bir istek gelecek. Koşi, Tina’nın tek başına evden ayrılmasını istemediğini, onun öz oğlunun kızı olduğunu söyleyecek ve Tina nereye gidiyorsa kendisinin de onunla gideceğini söyleyecek. Kendisinin Thapki’ye benzemediğini söyleyen Koşi, Thapki gibi 15 sene yalnız bırakmayacağını, her an yanında olacağını ve onun hayatını kolaylaştırmaya çalışacağını söyleyecek. Thapki de bu isteği destekleyecek ve Tina kabul edecek. Koşi ise acımasız planlarını uygulamaya bir adım daha yaklaşacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 7 Ağustos özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip Hint dizisi saat 21.00’de izleyicilerle buluşacak.

AŞK BİR RÜYA 168. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 168. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Koşi’nin kötü planlarına bir adım daha yaklaştığının görüntüleri ekrana gelecek. Düğünü bozulan ve umutsuzluğa kapılan Tina evi terk etmeye hazırlanacak ve Koşi yeni planlarını devreye sokmak için yine bir çıkış yapacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 7 AĞUSTOS ÖZETİ FRAGMANI OKU

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 7 Ağustos özeti fragmanı yayınlandı. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Hint yapımı dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin ve Pandey ailesinin öyküsü ekranlara taşınıyor. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrolde olduğu dizi günlük olarak yayınlanıyor.