Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 17 Mayıs Pazar özeti ve fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Hint dizileri yeni bölümleri ve dizi fragmanları izle aramaları yapan izleyiciler için sevindirici haber geldi. Aşk Bir Rüya’nın son bölümünde Thapki, Vasu’yu geri getirmek için yeni bir plan yapacak ve herkesten duygularını bir kağıda yazmalarını isteyecek. Kağıtları Vasu’ya okutmak isteyen Thapki, onu hizmetçi kılığında görünce şok olacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 88. Bölüm özeti yayına girdi. Kekeme bir kız olan ve bu yüzden hor görülen Thapki’nin umut dolu hikayesi Kanal 7 ekranlarında yayına devam ediyor. Aşk Bir Rüya dizisi yeni tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 17 MAYIS PAZAR ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 17 Mayıs 2020 Pazar fragmanı ve özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Şada’nın serbest bıraktığı goril kafayı Thapki’ye takacak. Eve kadar onu takip edecek ve Bihan’ı saf dışı bırakıp Thapki’yi kaçırmak isteyecek. Thapki ise bir yolunu bulup onun elinden kurtulmayı başaracak.

AŞK BİR RÜYA 88. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 88. Bölüm özeti ve fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde Thapki, Vasu’nun eksikliğini aileye hissettirmek için herkesin düşüncelerini bir kağıda yazmasını isteyecek. Vasu’yu unutmak için bunun gerekli olduğuna herkesi inandıran Thapki tüm kağıtları toplayacak ve kağıtları okuduğunda herkesin aslında Vasu’yu çok özlediğini anlayacak. Kağıtları Vasu’ya okutmak isteyen Thapki, Vasu’nun yanına gidecek ve onun hizmetçilik yaptığını görünce şok olacak.

Yeni başlayan diziler 2020, TV'de en iyi diziler listesi belli oldu