Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi tarafından takip edilen Hint dizileri arasına yerini alan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 18 Mayıs Pazartesi özeti ve fragmanı yayınlandı. Büyük ilgi gören dizinin yeni bölümünde Vasu, tüm yaptıklarından sonra geri dönülmez bir yola giren Şada’yı evden kovacak ancak Dhruv bunu engelleyerek annesine itiraz edip, kendisinin de aynı durumda olduğunu söyleyecek. Bihan da Dhruv’a cevap verince Dhruv onu susturacak ve Şada’yı koruma altına alacak. Daha sonra ise Bihan ile Thapki’ye yapılacak töreni organize etmek için kolları sıvayan Dhruv’un bu hareketlerine anlam verilemeyecek. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 89. Bölüm özeti ve fragmanı yayına girdi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 18 MAYIS PAZARTESİ ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 18 Mayıs 2020 Pazartesi özeti ve fragmanı izleyiciler ile buluştu. Thapki’ye karşı ölümcül tuzaklar kuran, her seferinde onu saf dışı bırakmaya çalışan ve her zaman Thapki’ye karşı planlar yapan Şada’nın gerçek yüzü ortaya çıkınca Vasu olaya el koyar ve Şada’yı evden kovmak ister ancak önüne Dhruv engeli çıkar ve Şada’nın kovulmasını engeller. Dizinin yeni bölümünde konakta işler daha da karışacak.

AŞK BİR RÜYA 89. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 89. Bölüm özeti ve fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Bihan ile Thapki’nin evliliğinin üzerindeki kara bulutlar ortadan kalkacak ve yeniden görkemli bir düğün yapılmasına karar verilecek. Düğün hazırlıklarını yapmak için ise sürpriz şekilde Dhruv öne çıkacak. Dhruv’un düğün gayretlerine herkes olumlu tepkiler verirken Dhruv’un aslında ne yapmaya çalıştığı merak konusu olacak.

Yeni başlayan diziler 2020, en iyi sezon yapımları