Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri yayına devam ediyor. Dizi fragmanları izle sorusuna yanıt arayan izleyiciler için Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti ve fragmanı olan Aşk Bir Rüya 19 Mayıs Salı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Bihan ve Thapki’yi ayırmayı kafasına koyan Dhruv planını uygulamaya başlayacak. Bihan ise Thapki’ye ulaşamadıkça çok endişelenecek. Yanlış giden bir şeyler olduğunu hisseden Bihan’ın ne yapacağı merak konusu olacak. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 90. Bölüm özeti ve fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin öyküsü Kanal 7 ekranlarında her gün yayınını sürdürüyor. Hindistan’da ilk yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve birçok ödül alan Aşk Bir Rüya dizisi yayın notları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 19 MAYIS ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 19 Mayıs Salı özeti ve fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Dhruv, Thapki ile Bihan’ı ayırmak için harekete geçecek. Thapki’ye yeniden kanalda işe başlaması için ısrar eden Dhruv, ikna etmeyi başaracak. Bihan Thapki’yi görmek için kanala geldiğinde ise onun emri üzerine içeri alınmayacak.

AŞK BİR RÜYA 90. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi 90. Bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Bihan ve Thapki’nin görüşmesinin engellemek için elinden geleni yapan Dhruv, Thapki’yi mesaiye kalmak zorunda bırakacak. Şada ise Dhruv ve Thapki’nin yalnız olduğunu öğrenince çok öfkelenecek. Dhruv bir an önce eve gitmek isteyen Thapki ile bir arada kilitli kalmayı sağlayacak.

Yeni başlayan diziler 2020, en iyi sezon yapımları