Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve ilk yayınlandığı dönemde Hindistan’da izlenme rekorları kıran Aşk Bir Rüya dizisi geçtiğimiz aylarda Kanal 7 ekranlarda başlamış ve kısa sürede çok sevilmişti. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 2 Haziran özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Bihan ölümden dönmüş ve kısa sürede iyileşmişti. Dhruv ve Vasu ise yaşanan olayların ardından evi terk etmişti. Pandey ailesinin dertleri bununla da sınırlı kalmamış, eve giren kişi gaz borusunu kesmişti. Evde elektrikler ve sular gitmiş, Thapki ise kokunun gaz borusundan sızdığını anlamıştı. Babaanne kandil yakmak üzereyken Thapki koşarak yetişmiş ve büyük bir felaketin önüne geçmişti. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 103. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Bihan Pandey ile Thapki kanala gitmiş ve kanal çalışanlarının protestosu ile karşılaşmıştı. Çalışanlar Bihan’a ve Thapki’ye hakaret etmiş, Bihan ise bu durum karşısında öfkesine yenilerek göstericilerle kavga etmişti. Dizinin yeni bölüm tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 2 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Ekranların çok izlenen Hint yapımlarından olan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 2 Haziran Salı özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde kanal çalışanları hep birlikte istifa dilekçelerini vermiş, büyükanne ise o anda gelip olaya el koymuştu. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin umut dolu öyküsü Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürüyor.

AŞK BİR RÜYA 103. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 103. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin bir önceki bölümünde kanalın yönetimine geçen Bihan ve Thapki ilk sınavlarından başarıyla çıkmış ve ailenin desteğini de almıştı. Kekeme bir kız olan Thapki’nin maceraları her gün yayınlanan yeni bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor.