Aşk Bir Rüya 20 Mart Cuma fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 32. Bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve kekeme bir kız olan Thapki’nin maceralarının konu edildiği Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı ilgi çekecek. Kalpleri ısıtan bir aşk öyküsü anlatan Aşk Bir Rüya dizisi hafta içi her gün saat 21.30’da, hafta sonları ise 21.00’de Kanal 7 ekranlarında seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Kısa sürede önemli bir hayran kitlesi edinen dizinin fragman detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 20 MART FRAGMANI – 32. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 20 Mart fragmanı olan 32. Bölüm fragmanı yayına girdi. 2015 Hindistan yapımı olan yayınlandığı yıllarda birçok ödül kazanan Aşk Bir Rüya dizisi, dram ve romantik türleri ile ekranlara geliyor. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı dizinin son bölümünde Dhruv’u kurtarmaya çalışan Thapki zor durumda kalacak. Thapki’nin imdadına ise Bihan yetişecek ancak uçurumdan düşecek. Bihan’ın akıbeti yeni bölümde ortaya çıkacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşkın en masum halinin gösterildiği popüler yapımda, kekeme bir kız olan Thapki’nin maceraları ekranlara taşınıyor. Kanal 7 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan dizi, izleyici tarafından kısa sürede çok sevildi. Aşk Bir Rüya dizisinin 32. Bölümü 20 Mart 2020 Cuma akşamı izleyici ile buluşacak.